Amberblok - Monoi - 4x3x2cm

€3,50

Levertijd

1-3 dagen

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €55

Op voorraad
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €55,-
  • Veilig betalen via IDeal, PayPal of Klarna

Productinformatie

Amberblok - Monoi - 4x3x2cm

Deze betoverende, handgemaakte, ambachtelijke amberblokjes, verspreiden een warme en intense ambergeur, met een vleugje Monoi van de Tiare Tahiti bloem (Gardenia taitensis). Deze natuurlijke geurblokjes, ook bekend als Marokkaanse geurblokjes, worden gebruikt om een heerlijke geur te verspreiden in je huis, je kledingkast, overal waar jij maar wilt dat het lekker gaat ruiken!

Maar wat zijn amberblokjes eigenlijk? Amberblokjes zijn samengeperste blokjes van harsachtige plantenextracten, vermengd met essentiële oliën. Dankzij de combinatie van ingrediënten heeft elk blokje een unieke geur en een prachtige kleur. Bovendien zijn deze blokjes een natuurlijk alternatief voor niet-biologische luchtverfrissers en hebben ze daarbij ook nog een vele langere levensduur.

Het amberblokje Monoi kun je op verschillende manieren gebruiken:

* Als parfum voor je lichaam: wrijf het amberblokje lichtjes over je huid.
* Als luchtverfrisser in huis: leg het blokje op een schaaltje zodat het zijn geur kan verspreiden in je woonkamer, slaapkamer, badkamer of toilet, of doe wat kruimels in de zak van je stofzuiger. Je zult merken dat er tijdens het stofzuigen een subtiele geur om je heen komt te hangen.
* Als kast- of kledingverfrisser: leg het blokje in je (kleding-)kast op een schaaltje of hang het op in een dun katoenen zakje.
* Als huisparfum: rasp een beetje van het blokje en doe het raspsel dit in een geurbrander. Door de warmte van het kaarsje zal de geur zich langzaamaan verspreiden in elke gewenste ruimte.
* Als decoratie: je kunt het geurblokje op een leuk schaaltje op je salontafel of wandmeubel zetten. Let er wel op dat je het blokje niet in de volle zon legt, de olie kan door de hitte een beetje smelten en vlekken veroorzaken op bijvoorbeeld stof, hout of andere materialen. 

De geur van een amberblok kan tot een jaar aanhouden, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Factoren zoals temperatuur en vochtigheid beïnvloeden hoe lang de geur aanhoudt. Voor kleinere ruimtes raden wij 1 amberblokje aan. Denk hierbij aan: het toilet, de badkamer of de gang. Voor grotere ruimtes, denk aan de keuken, woonkamer en slaapkamers adviseren wij minimaal 3 blokken. Het is mogelijk dat de geur na verloop van tijd geleidelijk afneemt. Je kunt de intensiteit van de geur verlengen door het blok af en toe voorzichtig te schuren om de toplaag te vernieuwen. 

Deze blokjes zijn natuurlijk niet om op te eten, dus let erop dat kinderen ze niet in de mond steken!

De blokjes zijn 4x3x2cm en wegen gemiddeld ± 24 gram. Omdat ze met de hand gemaakt worden kunnen ze soms een klein beetje verschillen van kleur, vorm of gewicht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »